Thuis geld verdienen?

Thuis geld verdienen met uw eigen online kledingwinkeltje. De plek voor kopers en verkopers van goede tweedehands kleding.
Open vandaag nog uw eigen kledingwinkeltje en geef uw kleding een tweede leven.

Home Thuis geld verdienen

Extra geld verdienen vanuit huis

Kledingwinkeltjes.nl. De naam zegt al genoeg. Het is een platform voor de koop en verkoop van goede tweedehands kleding en mode accessoires. Het veilig online kopen en verkopen van goede tweedehands kleding is namelijk enorm populair. Iedereen heeft wel wat kleding in de kast hangen wat alleen maar stof ligt te vangen. Zonde! Het is geld waard.

Uw eigen online kledingwinkeltje
Droomde u altijd al van een eigen kledingwinkeltje? Dan is dit uw kans! Open VANDAAG uw eigen winkeltje en ontvang een ‘LIFE-TIME LICENCE’! Wat betekent dit? U heeft uw leven lang een eigen online winkeltje op Kledingwinkeltjes.nl waarin u onbeperkt kleding kunt kopen en verkopen en u betaalt géén abonnementskosten. Hoe leuk is dat! Uiteraard helpt u er ons ook mee. Kledingwinkeltjes.nl is namelijk nu in de opstartfase.

Thuis geld verdienen
Kledingwinkeltjes.nl is de plek om een eigen online winkeltje te in de lucht te brengen en thuis wat extra geld te verdienen. Puilt uw kast uit met kleding wat nog hartstikke mooi is, maar die u om 101 redenen niet (meer) draagt? Open dan uw eigen winkeltje op Kledingwinkeltjes.nl en geef uw kleding een tweede leven. U maakt er een ander blij mee en zo kunt u vanuit huis extra geld verdienen.

Alleen kleding inbrengen?
Heeft u kledingstukken in uw kast, maar geen zin of tijd om zelf online kleding te verkopen? Dat kan! U kunt deze mooie kledingstukken dan inbrengen bij een online kledingwinkeltje bij u in de buurt die het hartstikke leuk vindt en u heeft er verder geen omkijken naar. Kijk lekker rond voor meer informatie over het inbrengen, kopen en verkopen van tweedehands kleding.

Een winkeltje openen

Top