24/7 jeans, maat S, 30 W / 31 L

€ 9,99

Nooit gebruikt, heeft ongebruikt in de kledingkast gehangen.

Bestel dit artikel
Conditie Nieuw
Breedtemaat 30
Lengtemaat 32
Kleur Blauw
Materiaal Denim
Verzendkosten € 3.50
Categorie Heren
Kleding - Jeans

Aanvullende informatie...
star_borderstar_borderstar_borderstar_borderstar_border
 • description Bijzonderheden

  Nieuw

 • store Over 'Katapult'

  Katapult verkoopt tweedehands merkkleding voor kleine prijsjes omdat hergebruik het nieuwe hip wordt! Onze klanten zijn zich bewust van het feit dat kleding geen wegwerpproduct is. Omdat wij redelijke en lage prijzen hanteren en alleen maar merkkleding in ons assortiment hebben, weet een steeds grotere, milieubewuste groep kledingliefhebbers, ons te vinden! Kwaliteit betaald zich immers vanzelf terug omdat het langer meegaat!

 • announcement Verkoopafspraken van 'Katapult'

  Algemeen
  Katapult doet zijn uiterste best om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.
  U kunt erop rekenen dat uw vragen of bestelling onze volle aandacht krijgen. Bijzondere wensen kunt u opgeven bij uw bestelling en wij laten u vervolgens zo snel mogelijk weten wat we voor u kunnen doen.
  Stelt u gerust een vraag over pasvorm, kleur of de mogelijkheid om kleding te combineren. Wij doen dit werk graag en worden er blij van als onze klanten blij zijn met de spullen die ze bij ons hebben gekocht.

  Staat van de artikelen
  De kleding, schoenen en accessoires die Katapult aanbiedt zijn zorgvuldig nagekeken en schoon. U kunt ze meteen dragen.

  Artikelbeschrijvingen
  Ieder artikel wordt gefotografeerd. De foto’s tonen dus het artikel dat u krijgt. De kleuren op de foto’s kunnen iets afwijken van de werkelijk kleuren van artikelen. Onvolkomenheden worden vermeld in de beschrijving van een artikel en zo mogelijk ook gefotografeerd. Als de kleding een merk/maatlabel heeft dan fotograferen wij die en vind je de foto tussen de detailfoto’s. Hetzelfde geldt voor een waslabel. Staan de labels er niet tussen, dan zijn ze er dus helaas niet. Als we een originele aankoopbon hebben dan is die gefotografeerd, en vind u hem tussen de foto’s. De maat van een artikel die aangegeven wordt is de maat in het label, als er een label is. Als er geen label is dan hebben wij de artikelen nagemeten en met behulp van de maattabel van Kledingwinkeltjes.nl de maat bepaald.

  Bestellen
  Als u via de e-mail een vraag stelt of een bestelling doet dan reageren wij daar binnen 24 uur op. Als u een bestelling doet dan sturen wij u een e-mail met daarin de gegevens om de betaling te kunnen doen. Artikelen worden verzonden nadat uw betaling is ontvangen. Als Katapult één week na de bestelling nog geen betaling heeft ontvangen dan wordt de bestelling als afgezegd beschouwd.Nadat uw betaling is ontvangen, en als u wilt dat wij de artikelen opsturen, dan versturen wij de artikelen zo snel mogelijk, maar altijd binnen 2 werkdagen.

  Passen en bekijken van artikelen
  U kunt alle artikelen komen bekijken en passen bij Katapult. U kunt daarvoor een afspraak maken door een mail te sturen naar kledingwinkelkatapult@gmail.com U kunt na het passen dan de artikelen meenemen, als u ook meteen contant betaalt.

  Verzenden en ophalen
  De prijzen van Katapult zijn exclusief verzendkosten. De verzend- en/of verpakkingskosten hangen af van de omvang van de artikelen die u bestelt. De verzendkosten variëren tussen de €3,95 (brievenbuspakje) en maximaal €6,50 (pakketpost). Wordt het gewicht of het formaat dermate groot dat de verzendkosten hoger worden dan stellen wij u daar eerst van op de hoogte voordat wij tot verzenden overgaan. Als u meerdere artikelen tegelijk bestelt bij Katapult en u wilt ze laten opsturen, dan betaalt u maar één keer de verzendkosten. De verzendkosten komen voor rekening van de koper bij bestellingen onder de €35. Daarboven neemt Katapult de verzendkosten voor zijn rekening. U kunt de artikelen desgewenst ook komen ophalen. In dat geval spaart u de verzendkosten uit. Als u de kleding komt ophalen willen we daar een afspraak voor maken via kledingwinkelkatapult@gmail.com U kunt artikelen komen ophalen als u betaald heeft via de bank of als u contant betaald bij het ophalen.

  Retouren
  De optie retourneren biedt Katapult nadrukkelijk niet aan. De reden hiervoor is dat wij een dermate kleine speler op de markt zijn die dit soort handelingen bedrijfseconomisch niet kan behappen. De kosten zouden boven de baat uitstijgen, zelfs grote webwinkels draaien nog met verlies doordat zij de kosten van retourneren nog niet kostendekkend kunnen uitvoeren. Nog een reden is waarom wij deze optie niet aanbieden is duurzaamheid en vervuiling. Een pakje is al bij u bezorgd via vervuilend vervoer, als het ook nog eens teruggestuurd moet worden is dit dubbel vervuilend, wij zijn daar tegen. Neem dus goed notie van de manier hoe de artikelen zijn omschreven, met maatvoering, en bekijk goed de foto’s bij de artikelen. Of gebruik de optie om de artikelen te komen passen en bekijken!

  Contact
  U kunt Katapult contacteren via Kledingwinkeltjes.nl (‘Stel een vraag’), maar ook direct mailen via het e-mailadres: kledingwinkelkatapult@gmail.com
  Katapult is gevestigd in Voorschoten.

 • local_shipping Bestelformulier
 • blur_circular Stel een vraag

 • start Klantreacties

  Geen klantreacties beschikbaar

Rapporteer misbruik
Top